Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jasta102 napisał:
Gabryś dzwoń

A potem order dostanie.....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.

Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

patrze i patrze i oczom nie wierze....Wszechwiedzacy Pan Nasz szuka pracy ?????slutten på verden kommer
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Ty sie nie ciesz tak czlowieku obserwuje Gabrysia od paru lat i jezeli ON szuka pracy to znak .....ze nadchodza ciezke czasy i czas sie pakowac ....tylko gdzie ??? o ja biedna...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:

Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Weź nie rób z ludzi idiotów i napisz ze to była prowokacja
Bo to przecież nie możliwe aby taki FACHOWIECH szukał pracy i to jeszcze przez Polaków....
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph jak zwykle ZASZCZEKAŁ !
Bo to przecież nie możliwe aby taki FACHOWIECH szukał pracy i to jeszcze przez Polaków....

Niestety ...
jednak ...
TO
NIE
JEST
ŻADNA
PROWOKACJA ...!!!

---
Już pisałem , jednak widzę iż , jesteś TOTALNIE zakutym łbem .
---
Moja Fachowość Zawodowa , nie musi wcale iść w parze z biegłą znajomością języka norweskiego .
---
Jeżeli to do ciebie i tobie podobnych NIE DOCIERA ... to już nie jest to Mój problem a wasz !!.
---
Nie potrafię mówić poprawnie po norwesku , ponieważ w Mojej Firmie , mówią tylko w dialekcie !!! .
Niemniej w większości , rozumiem co do Mnie mówią Norgi z Południa kraju ...
---
Ponadto , rozumiem prawie wszystkie zwroty zawodowe a i sam też potrafię coś tam wydukać .
---
Nie Mam aż tak bliskich znajomych wśród Norgów by zaprzątać im głowy Moimi problemami językowymi .
A Polacy których znam w Mojej Wiosce w większości , posługują się językiem angielskim i nie są skłonni do rozmów po norwesku .
---
DLATEGO właśnie , potrzebuję kogoś jak wyżej w Moim ogłoszeniu .
---
JESZCZE coś w tym temacie ???
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Gabriel napisał:
Joseph jak zwykle ZASZCZEKAŁ !

Niestety ...
jednak ...
TO
NIE
JEST
ŻADNA
PROWOKACJA ...!!!

---
Już pisałem , jednak widzę iż , jesteś TOTALNIE zakutym łbem .
---
Moja Fachowość Zawodowa , nie musi wcale iść w parze z biegłą znajomością języka norweskiego .
---
Jeżeli to do ciebie i tobie podobnych NIE DOCIERA ... to już nie jest to Mój problem a wasz !!.
---
Nie potrafię mówić poprawnie po norwesku , ponieważ w Mojej Firmie , mówią tylko w dialekcie !!! .
Niemniej w większości , rozumiem co do Mnie mówią Norgi z Południa kraju ...
---
Ponadto , rozumiem prawie wszystkie zwroty zawodowe a i sam też potrafię coś tam wydukać .
---
Nie Mam aż tak bliskich znajomych wśród Norgów by zaprzątać im głowy Moimi problemami językowymi .
A Polacy których znam w Mojej Wiosce w większości , posługują się językiem angielskim i nie są skłonni do rozmów po norwesku .
---
DLATEGO właśnie , potrzebuję kogoś jak wyżej w Moim ogłoszeniu .
---
JESZCZE coś w tym temacie ???
nie musisz się tak odrazu unosić Gabrielu. .... w temacie wszystko ale jedno mam pytanie ....mój friend i ja wybieramy się w maju do Bodø ....dasz jakiś namiar na nocleg dla nas na parę dni ????? tak poprostu z czystej empatii dla rodaków ???????
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
O widzisz Gabriel otwiera ci sie kapitalistyczna mozliwosc zysku. Mozesz zaprosic lena003 & jej "frienda", do siebie. Beda mogli spedzic pare dni blisko natury Nordland i w terapeutycznym towarzystwie kotow ktore na potrzeby hotelu przeciez sa terapeutyczne i odstresowujace czyz nie ?

A tobie przeciez napewno cos zaplaca za pobyt oraz bycie przewodnikiem po atrakcjach Bodø & Nordland....
Zgłoś wpis
20 Postów

(lena003)
Wiking
Imperator1988 napisał:
O widzisz Gabriel otwiera ci sie kapitalistyczna mozliwosc zysku. Mozesz zaprosic lena003 & jej "frienda", do siebie. Beda mogli spedzic pare dni blisko natury Nordland i w terapeutycznym towarzystwie kotow ktore na potrzeby hotelu przeciez sa terapeutyczne i odstresowujace czyz nie ?

A tobie przeciez napewno cos zaplaca za pobyt oraz bycie przewodnikiem po atrakcjach Bodø & Nordland....

coś zapłacą ????? ty nie pisz za mnie IMPERATORZE ....jeden ok ?? ale coś wspomniałeś kotach ????? :ohmy odpada ..mam alergię na koty !
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok